Qui Som


Jorge Dobner

Periodista, editor i consultor de mitjans de comunicació. Va cursar estudis de sociologia i periodisme. Com a emprenedor en el sector de la comunicació va desenvolupar projectes periodístics en temes d’economia, negocis, oci, turisme, noves tecnologies, ous valors i responsabilitat social. Al desembre de 2008 va crear En Positiu.

Ramón Guardia Massó

Des de 1995 és president de Valores & Marketing, primera empresa especialitzada en RSC a Espanya. Fundador i Director Regional Europeu d’Ogivy & One. Professor al Máster de RRPP i Comunicación de la UAB. Patró d’Intermón & Oxfam, President de la fundació Pere Tarrés, patró del Banc de Aliments de Barcelona, Vidal i Barraquer i Imagen y Autoestima.

Enrique San Juan

Periodista especialitzat en noves tecnologies i amb àmplia experiència a Internet. Ha dirigit diverses publicacions de tecnologia, ha representat empreses estrangeres de tecnologia Internet a Espanya i Portugal. Actualment, s’especialitza en xarxes socials i en formació específica sobre Social Media a través d’una variada gama de cursos.

CRISTINA GRAO ESCORIHUELA

Comunicòloga experta audiovisual i especialitat en Comunicació Política. Experiència en mitjans digitals i ONG on ha exercit com a responsable de continguts, comunicació interna, externa i corporativa. Forma part de l’equip d’En Positiu en el desenvolupament i difusió del periodisme de solucions.

Pedro Ralda

Expert en Relacions Internacionals per la Universitat de Ginebra (Suïssa). Ha estat Director per a Iberoamèrica del World Economic Forum. Assessora empreses i organitzacions en mecenatge, patrocini i organització d’esdeveniments. Ha col·laborat amb el Forum Barcelona 2004, l’Expo de Zaragossa, La Red Innova, el Cercle d’Economia i Casa Àsia.

Lluïsa Teixidor

Desenvolupa la seva professió en el món de l’assessoria d’empreses com a economista, està diplomada en Empresarials, llicenciada en Ciències Econòmiques i és Màster en Direcció i Administració d’Empreses. És Vicepresidenta de Màster a la Universitat de Girona.

Luciano Cukar Alianak

Dissenyador gràfic especialitzat en disseny editorial i estratègies de comunicació corporativa. En els més de 20 anys de carrera ha desenvolupat projectes, tant en format imprès com a digital, per a empreses, institucions i ONG com a Grupo Clarín, Grupo Zeta, La Vanguardia, Diputació de Barcelona, Consorci Zona Franca, Fundación ICL, Oxfam Intermón o el Gran Teatre del Liceu.

Andrea Álamo

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques (UPF), ha cursat el curs de Màrqueting Digital (Google) i diversos cursos especialitzats de disseny. Ha desenvolupat campanyes per Giving Tuesday, acidH, Jesuïtes Educació, col·lectius vulnerables de les Corts i ACRA.