Qui som a “La Girona de les Solucions”


Jorge Dobner

Periodista, editor i consultor de mitjans de comunicació. Va cursar estudis de sociologia i periodisme. Com a emprenedor en el sector de la comunicació va desenvolupar projectes periodístics en temes d’economia, negocis, oci, turisme, noves tecnologies, ous valors i responsabilitat social. Al desembre de 2008 va crear En Positiu.

Isidre Estévez

Periodista i expert en comunicació. Ha desenvolupat la seva carrera periodística a mitjans com La Vanguardia, El Periódico o Antena 3 TV. Ha dirigit diverses publicacions periòdiques i també ha desenvolupat projectes editorials propis. Des de la seva agencia Scoop Comunicación va gestionar projectes de comunicació per a entitats i empreses com Fundació Mies van der Rohe, Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya, Fundació La Caixa, Nike o Bacardí, entre d’altres.

Clara Sánchez-Castro i Bonfill

Periodista ( UAB), experta en ràdio (UCM) i xarxes socials (UEMC). Ha dirigit durant 15 anys els seus propis programes a diverses emissores de ràdio de Catalunya. A partir de 2009 participa en diversos projectes televisius entre els quals destaquen REC, REPORTEROS CUATRO, amb Jon Sistiaga, i 8 AL DIA, amb Josep Cuní. Al 2013 s’especialitza en xarxes socials i reorganitza l’univers social de la Diputació de Girona (premi E-TECH 2014). Presentadora i guionista d’esdeveniments.

Eva Arderiu

Periodista de premsa i ràdio. Especialitzada en Comunicació corporativa i institucional. Directora del grup MdC (Marco de Comunicación) a Girona. Tertuliana de RAC1 en el programa “Via lliure”, de Xavi Bundó i a “El Món a Rac1”, amb Jordi Armenteras. Ha estat membre de l’equip del Diari Ara Comarques Gironines i professora de periodisme i relacions públiques a la Universitat de Girona i a la Universitat de Vic entre el 2005 i el 2012.

Enrique San Juan

Periodista especialitzat en noves tecnologies i amb àmplia experiència a Internet. Ha dirigit diverses publicacions de tecnologia, ha representat empreses estrangeres de tecnologia Internet a Espanya i Portugal. Actualment, s’especialitza en xarxes socials i en formació específica sobre Social Media a través d’una variada gama de cursos.

Ramón Guardia Massó

Des de 1995 és president de Valores & Marketing, primera empresa especialitzada en RSC a Espanya. Fundador i Director Regional Europeu d’Ogivy & One. Professor al Máster de RRPP i Comunicación de la UAB. Patró d’Intermón & Oxfam, President de la fundació Pere Tarrés, patró del Banc de Aliments de Barcelona, Vidal i Barraquer i Imagen y Autoestima.

Pedro Ralda

Expert en Relacions Internacionals per la Universitat de Ginebra (Suïssa). Ha estat Director per a Iberoamèrica del World Economic Forum. Assessora empreses i organitzacions en mecenatge, patrocini i organització d’esdeveniments. Ha col·laborat amb el Forum Barcelona 2004, l’Expo de Zaragossa, La Red Innova, el Cercle d’Economia i Casa Àsia.

Paloma Ubiña

Experta en marketing, publicitat i relacions públiques. Va desenvolupar la seva activttat en empreses com Revistas de Prensa Multimedia, Publipressmedia i el diari La Vanguardia.

Lluïsa Teixidor

Desenvolupa la seva professió en el món de l’assessoria d’empreses com a economista, està diplomada en Empresarials, llicenciada en Ciències Econòmiques i és Màster en Direcció i Administració d’Empreses. És Vicepresidenta de Màster a la Universitat de Girona.