La Girona de les Solucions.
Edició 2016

El 25 de novembre de 2016 es va celebrar a EspaiCaixa La Girona de les Solucions, un acte que va deixar palès com Girona aposta i es decanta per la innovació per resoldre els reptes de la ciutat. La Girona de les Solucions fou una oportunitat per “mostrar una altra realitat” i donar visibilitat a una Girona invisible en molts casos, que aglutina les solucions més innovadores i propostes en positiu però que sovint passen desapercebudes.

més informació
La Barcelona de les Solucions

La Barcelona de les Solucions va ser una oportunitat excepcional de compartir exemples representatius de ciutadans que transformen el seu entorn immediat amb èxit en els seus diferents àmbits (tecnologia, cultura, qualitat de vida, economia …) i de reflexionar sobre el paper que han de tenir els mitjans de comunicació.

La Barcelona de les Solucions està impulsat per l’Associació En Positivo, entitat sense ànim de lucre que promou des de fa 8 anys, des del portal de notícies www.enpositivo.com, una nova visió constructiva del periodisme traslladant la seva filosofia proactiva a aquest gran esdeveniment.

veure web