Arriba una nova edició de la Girona de les Solucions

In Notícies by Luciano

El proper 15 de juny del 2018 es celebra la 2ª edició de l’esdeveniment “La Girona dels Solucions” com una oportunitat excepcional de compartir exemples representatius de ciutadans que transformen el seu entorn més immediat per mitjà d’iniciatives d’impacte positiu.

L’esdeveniment s’engloba dins del macroprojecte “Les Ciutats de les Solucions”, partint de la base que tots els grans canvis soci-econòmics que avui vivim provenen de l’impuls de les urbs i la seva força cabdal.

Pensat per als ciutadans residents a Girona o amb interessos diversos en aquesta comarca “La Girona dels Solucions” posa el seu focus d’atenció al capital humà, els herois que amb el seu esforç dinamitzen la societat de la qual formen part.

L’esdeveniment està impulsat per l’Associació En Positiu, una entitat sense ànim de lucre que des de fa nou anys publica al portal de notícies www.enpositivo.com i promou una nova visió constructiva del periodisme movent la seva filosofia proactiva a aquest gran succés .