Girona: Jornada La Girona de les Solucions. Intervé al llarg del matí diferent gent

Mirades en positiu a Girona

In premsa by Editor

Oferir una mirada a iniciatives de diferents àmbits que es duen a terme a les comarques gironines i que aporten solucions. Aquest era l’objectiu de la jornada La Girona de les solucions, que es va fer ahir a Girona, organitzada per l’associació En Positivo i amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la col·laboració de l’Obra Social La Caixa. Representants d’aquestes dues administracions i de l’entitat financera, juntament amb una quinzena més procedents tant d’empreses com de fundacions o organismes gironins, van presentar ahir els seus projectes innovadors i “de solucions” al públic assistent a l’EspaiCaixa de Girona. Els àmbits triats van ser emprenedoria i innovació, cultura, turisme i educació, el tercer sector i també una taula rodona sobre “el periodisme de solucions”, ja que pels organitzadors és important que els mitjans de comunicació donin visibilitat als projectes que es fan “en positiu”.

Llegeix més…