Proactiva Open Arms, molt més que solidaritat

In Notícies by Editor

En els diferents blocs temàtics de La Girona de les Solucions coneixerem com empreses, entitats i societat civil es comprometen amb el futur de Girona, convertint-la en una ciutat disruptiva i innovadora.

La clausura de la jornada vindrà a carrer d’un ponent molt especial que lluita contra uns dels reptes globals més actuals del moment. Es tracta de Proactiva Open Arms, una ONG catalana dedicada en cor i ànima a rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa a través del Mediterrani.

L’arribada de refugiats a les costes europees s’ha intensificat en els darrers anys degut als conflictes bèl·lics i els desastres naturals. Milers de refugiats arriben a Eurpoe fugint de la pobresa i la persecució i amb somnis de començar una nova vida.

Un representant de Proactiva Open Arms clourà la jornada explicant la seva experiència a les costes de Lesbos i altres punts del Mediterrani. Si no t’ho vols perdre, inscriu-te a La Girona de les Solucions.