enrique-san-juan-foto-perfil

Trending #GironaSolucions

In Opinions by Editor

Enrique San Juan. Director de mitjans digitals d’En Positiu i director de Community Internet

Girona és trending; sens dubte, Girona està de moda. Compta amb suficients casos d’èxit en diversos camps per generar atenció sobre el seu territori, els projectes que hi sorgeixen i els ciutadans que els generen.

En aquest nou despertar de la capital de l’Onyar, l’esdeveniment “La Girona de les Solucions” destaca desenes de projectes sorgits des de la societat civil en sectors heterogenis que tenen en comú la seva qualitat de solucions practiques a problemes reals. Es tracta de projectes generats per persones de carn i ossos o entitats que mereixen el suport continuat dels mitjans de comunicació i també a les xarxes socials.

En la tasca de donar visibilitat a aquest impuls social des dels mitjans tradicionals estem a expenses de la voluntat i nivell de consciencia dels seus editors, directors i redactors, però –gràcies als avenços tecnològics- el poder d’impactar a les xarxes socials, amb focus, és nostre.

Y el focus està clar, és Girona, una ciutat de solucions. Com més visibilitat obtingui Girona com a punt generador de solucions, més grans seran les possibilitats de desenvolupament de nous projectes d’aquest tipus. Les solucions són benèficament contagioses i les xarxes socials el millor vector positiu per expandir-les.

Amb aquest objectiu, per a “La Girona de les Solucions” hem creat el hashtag #GironaSolucions i des d’aquesta columna animem totes les gironines i gironins a fer-lo seu utilitzant-lo al final de les seves publicacions que tinguin com a focus Girona durant i després de la jornada. Fem de Girona una ciutat tendència en el món de les solucions. #GironaSolucions