girona

Propostes en positiu per a una ciutat amb futur a a EspaiCaixa Girona

In premsa by Editor

El proper divendres 25 de novembre, a EspaiCaixa Girona, tindrà lloc “La Girona de les Solucions”, una oportunitat excepcional de compartir exemples representatius de ciutadans, entitats, empreses i administracions que transformen el seu entorn immediat a través d’iniciatives d’impacte positiu. L’assistència és gratuïta prèvia inscripció online a la web de La Girona de les Solucions. Places limitades.

Concebuda per als ciutadans residents a Girona i com a model inspirador per a altres ciutats, la jornada posa el seu focus d’atenció en el capital humà gironí, i dóna visibilitat als personatges inspiradors que amb el seu esforç i creativitat dinamitzen la societat de la qual formen part. “La Girona de les Solucions” té el recolzament institucional de l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona i rep la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

Llegir més…