Un impuls al periodisme de solucions

In News, Notícies by Editor

Part de l’essència de l’associació En Positiu és la seva aposta pel periodisme de solucions. Per això, en La Girona de les Solucions no podia faltar el debat entorn aquesta temàtica.

La jornada d’aquest divendres a EspaiCaixa Girona compta amb una taula rodona en la qual es debatrà sobre el paper dels mitjans de comunicació com a agents proactius per al canvi social i visibilitzadors d’iniciatives positives.

Al debat hi participaran representants d’El Punt Avui, Cadena SER, Televisió de Girona, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a Girona, La Vanguardia, el Diari de Girona i #onsonlesdones.

Aquesta taula rodona sobre periodisme de solucions es tancarà amb un diàleg amb Isidre Esteve, director de Comunicació d’En Positiu; i Gilles Vanderpooten, periodista i coautor del llibre Comprometeu-vos!, amb Stéphane Hessel. Vanderpooten també és director de l’ONG Reporters d’Espoirs.

Si vols conèixer més sobre el periodisme de solucions, inscriu-te a La Girona de les Solucions. T’esperem al 25 de novembre a EspaiCaixa Girona!