la girona de les solucions

Qui hi ha al darrere de La Girona de les Solucions?

In Notícies, Sin categoría by Editor

La Girona de les Solucions està organitzada per l’associació En Positiu. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que, a través del portal de notícies En Positiu, promou una visió constructiva del periodisme i el paper dels mitjans de comunicació.

Fa uns mesos que En Positiu organitzava per primera vegada la Barcelona de les Solucions. La jornada va ser un èxit i ara l’associació celebra el 25 de novembre La Girona de les Solucions, un acte que compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona i rep la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. L’assistència és gratuïta prèvia inscripció online.

 

Els patrocinadors de La Girona de les Solucions

La jornada, amb un programa molt social i innovador, es presenta com un aparador de les solucions innovadores que s’estan endegant a Girona des de tres àmbits fonamentals: les administracions, l’empresa privada i el tercer sector.

La Girona de les Solucions compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona, entitats que han volgut prendre part d’un esdeveniment enfocat en el capital humà i en les solucions més innovadores de la ciutat. L’Obra Social la Caixa també col·labora en l’acte i cedeix per a la seva celebració l’EspaiCaixa Girona.

La Vanguardia és mitjà col·laborador de La Girona de les Solucions, que també compta amb El Punt Avui, Televisió de Girona i Reporters d’Espoirs com a media partners.

A més a més de donar suport a la jornada, totes aquestes entitats hi estaran presents de la mà de diversos representants. Així, presentaran els seus casos d’èxit i projectes més innovadors.

Si vols conèixer totes aquestes novetats, inscriu-te aquí per assistir a La Girona de les Solucions. L’acte també es podrà seguir a Twitter amb el hashtag #GironaSolucions.