Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca a la Girona de les Solucions

In Notícies, Sin categoría by Editor

El Celler de Can Roca és un restaurant de Girona que es va fundar el 1986. Està especialitzat en cuina tradicional catalana i en dues ocasions ha estat reconegut per la revista Restaurant com el millor del món.

Però el Celler de Can Roca és molt més que un restaurant; ha esdevingut un senyal d’identitat i excel·lència a Girona i a la resta del món. A més a més, des del gener, els germans Roca són ambaixadors de bona voluntat de l’ONU, fa anys que donen classes a l’Escola d’Hostaleria i a la Universitat de Girona i no deixen d’innovar des de La Masia.

Recentment han anunciat que volen canalitzar tots aquests projectes destinats a produir solucions a problemes concrets a través de la Fundació Germans Roca, pensada per impulsar la innovació, la formació i els projectes de responsabilitat social. Ja tenen en marxa un programa a Nigèria on treballaran amb agricultors locals per trobar tècniques per conservar millor els aliments.

Joan Roca no ha volgut perdre’s l’oportunitat de participar en La Girona de les Solucions per conèixer de primera mà les solucions més innovadores de la ciutat on ha crescut i desenvolupat la seva carrera darrere els fogons d’El Celler de Can Roca i amb dos ingredients bàsics: innovació i un caràcter emprenedor.

Inscriu-te a La Girona de les Solucions per conèixer aquest i molts més casos d’innovació endegats a Girona. Les places són limitades.