la girona de les solucions

La Girona de les Solucions: un programa innovador i social

In Notícies by Editor

El 25 de novembre aquesta jornada arriba a l’EspaiCaixa Girona amb un clar objectiu: conèixer propostes en positiu pel futur de Girona. La Girona de les Solucions reunirà sota el mateix escenari solucions innovadores i disruptives. Totes elles comparteixen un objectiu comú: generar un impacte positiu a la ciutat de Girona.

Innovació i emprenedoria, construcció de teixit social i defensa d’una consciència cívica solidària són els valors que inspiren la jornada i donen forma programa. En concret, el programa es desenvolupa en quatre temàtiques:

  • Emprenedoria i innovació: davant d’un repte, canvi o desafiament, l’emprenedoria i la innovació són dos ingredients fonamentals per obtenir una solució amb èxit. En aquesta taula rodona coneixerem alguns casos d’èxit d’emprenedors amb solucions innovadores.
  • Periodisme de solucions: avui en dia quan encenem la ràdio, la tele o llegim el diari sempre veiem el mateix: notícies negatives sobre conflictes, política o problemàtiques socials. El periodisme de solucions aposta per una filosofia completament diferent
  • Cultura, turisme i educació: tres pilars fonamentals a una ciutat com Girona que aposta per polítiques adreçades a millorar la qualitat general de l’educació a la ciutat, i que vol convertir-se en referent internacional en la matèria. En aquest bloc els assistents coneixeran propostes i realitats destacades en aquest terreny.
  • Girona col·laborativa i social: Més d’un centenar d’entitats treballen en accions socials a Girona. El seu objectiu és cercar el benestar de la ciutadania i especialment dels col·lectius vulnerables. En aquesta taula redona coneixerem a promotors i responsables d’algunes de les iniciatives més destacables de Girona.

Amb un format de jornada dinàmica, totes les taules rodones comptaran amb breus intervencions de ponents i periodistes. A més a més, la jornada també donarà veu als ciutadans a través de les preguntes del públic i comptarà amb una xerrada inspiracional d’El Celler de Can Roca. La clausura de l’acte anirà a càrrec de l’ONG Proactiva Open Arms ‘Astral’.

Inscriu-te aquí per assistir a La Girona de les Solucions.